Kuntoilu ja liikunta


 

 
Urheilijat siihen harvemmin törmäävät ihan sellaisenaan, mutta kun lähdet kesällä T-paidassa ja shortseissa juoksulenkille auringon lämmössä ja sitten pysähdyt hetkeksi päivänpaisteeseen venyttelemään ja tekemään muutaman etunojapunnerruksen niin mietipä, että auringon lämpö on lähtöisin vedystä.
Kuntosalilla sinulla on kuntosaliohjelma, jonka mukaan nostelet rautoja penkkipunnerruksessa ja jalkakyykyssä ja noiden rautojen takana on vetyä käyttävä teollisuus. Eli ei ne telineet ja rautatangot sinne ole taivaasta tippuneet, joku on ne sinne salille kantanut ja sitä ennen joku teollisuuslaitos on ne valmistanut.
Välillä hörppäät vähän vettä, joka on käytännössä happea ja vetyä. Ja varmaan noudattamasi kuntosaliharjoittelu sisältää jollain tavalla myös erilaisia ruokailusuosituksia. Syötkö sitten kurinalaisesti teittyjä ruoka-aineita vai otatko purkeista vähän helpomman kaavan mukaan lisäravinteet, proteiinit ja palautumisjuomat. Nekin ovat elintarviketeollisuutta, joka kuitenkin on yksi suurimpia vedyn käyttäjiä jossain prosesseissaan.
 


 

     
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: China Hydrogen, chinahydrogen@chinahydrogen.org