Teollisuus ja yritykset 

 
 
Teollisuuden yrityksille vety on tuttu aine: metallien jalostus, liuottimet ja polymeerit valmistetaan vedyn avulla. Monissa maissa kaikenlainen teollisuus on erittäin tärkeä talouden kivijalka ja senpä vuoksi voikin ajatella, että vety pyörittää erittäin monen valtion taloutta, vaikka tästä alkuaineesta ei sinänsä juuri missään puhuta tässä yhteydessä. Kyllähän Suomenkin talouden yksi erittäin suuri vaikuttaja on teollisuussektori, tämä on kaikkien tiedossa. Mutta kovin moni ei ajattele sitä asiaa, että erittäin moni näistä yrityksistä hyödyntää vetyä jossain vaiheessa prosessejaan. Eihän tavalliselle ihmiselle teollisuus näyttäydy oikein muuten kuin teollisuusalueina, joiden vartiointi tuntuu olevan suuren luokan asia. Vartijoiden autot kiertelevät teollisuusalueella pitämässä huolen, ettei sinne asiattomat henkilöt mene hengailemaan.
Ja nämä yritykset ovat kokoluokaltaan usein erittäin suuria, ne työllistävät suoraan jo satoja ihmisiä ja tällaisilla teollisuusyrityksillä on myös erittäin paljon alihankkijoita, joiden kautta ne työllistävät vielä paljon lisää ihmisiä. Vaikka erilainen tietotekniikan tuotanto on Suomessa vähentynyt niin tämänkin alan teollisuutta ja yrityksiä on Suomessa edelleen hyvin paljon.
Monissa yritysvalmennus -tilaisuuksissa keskitytään paljon siihen, kuinka saisi hankittua pieniä yksittäisiä asiakkaita kuluttajista tai pienyrityksistä, mutta mielestäni yritysvalmennuksen pitäisi joskus myös vähän sivuta sitäkin, kuinka erilaiset alihankkijat saisivat asiakkaikseen suuria teollisuusyrityksiä. Tällaiseen yritysvalmennukseen olisi kyllä syytä panostaa myös. Alan palveluita tarjoavat monet, esim. www.luovavire.fi. Tietysti yritysvalmennus on niin laaja käsite, että tarjonnasta löytyy varmasti kaikille aloille ja kaikenkokoisille toimijoille sopivia vaihtoehtoja, jotkut tarjoavat hyvinkin laajan kattauksen, esimerkiksi logoterapia on nykyään hyvin suosittua. Siitä voi lukea lisää https://www.luovavire.fi/?Palvelut___Mielentreenivalmennus_verkossa___Logoterapia. Jos aihe kiinnostaa niin netistä löytyy varmasti paljon ennemmänkin tietoa siitä, mitä logoterapia pitää sisällään.
 


 

     
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: China Hydrogen, chinahydrogen@chinahydrogen.org