Koti, siivous ja sisustus


 

 
 
Ainakin siivouksessa vety tulee monelle tutuksi. Yksi tuttu puhdisti homehtuneen pressun vetyperoksidilla ja oli tyytyväinen lopputulokseen. Saman miehen vaimo päätti puhdistaa sillä farkkunsa, ei ollut tyytyväinen, oli vähän turhan rankkaa tavaraa siihen käyttöön. Mutta kestävämpien materiaalien siivouksessa ja puhdistuksessa vetyä tulee hyödynnettyä.
Sillä saa kuitenkin kätevästi valkaistua melkein mitä tahansa. Ainetta voi hyvin käyttää esim. suihkussa. Ei siis itsensä pesemiseen, mutta laita puhdistettava tavara vaikka suihkutuolin päälle ja siinä peset sen. Huuhtele lopuksi vedellä ja jätä kuivumaan suihkutuoliin. Jos yksi käsittely ei riitä niin toista muutama kerta, pitäisi kyllä lian lähteä. Moni liikuntarajoitteinen puhdistaa ortoosit tällä tavalla. Ortoosi on siis niveltuki, joka tukee jotain tiettyä niveltä tai lihasta.
Ja onhan tuolla myös sisustuskäyttöä. Moni sisustus pohjautuu valkoiseen väriin ja hyvin usein haetaan erittäin valkoista sävyä ainakin osaan tekstiileistä, joten vety on tuttu aine myös sisustussuunnittelijalle. Yhden tuttuni alaa on sisustus Espoo -nimisessä paikassa ja sanoi aina silloin tällöin valkaisevansa materiaaleja vetyperoksidilla.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: China Hydrogen, chinahydrogen@chinahydrogen.org