Internet ja hakukone


 

 

Internetissä on paljon tietoa vedystä, ei muuta kuin hakukoneella etsimään. Voit myös hetkeksi pysähtyä miettimään, mikä määrä tekniikkaa on käytössäsi kun käytät nettiä. Sinulla on tietokone tai älypuhelin, joka ottaa yhteyden modeemiin tai tukiasemaan, joka taas edelleen ottaa yhteyden operaattorin palvelimiin, sieltä matka jatkuu selaamasi kotisivun palvelimeen. Välillä matka kulkee kenties maanalaista tai merenalaista kaapelia pitkin. Ja lähes kaiken tämän tekniikan tekemisessä on hyödynnetty vetyä. Ilman sitä ei internet eikä Googlekaan toimisi.
 
Jos vety enemmänkin kiinnostaa niin ei muuta kuin hakukoneeseen hakusanoja niin jo alkaa löytyä tietoa tästäkin aiheesta. Kannattaa vaan pitää mielessä, että hakutulokset eivät ole siinä järjestyksessä, että parhaat ja asiantuntevimmat artikkelit olisivat aina ensimmäisinä. Googlen hakutuloksiin vaikuttaa hyvin paljon se, miten eri sivujen hakukoneoptimointi on toteutettu. Hakukoneoptimointi eli Google optimointi tarkoittaa sitä, että monilla erilaisilla toimenpiteillä parannellaan sivujen sijoitusta hakukoneen hakutuloksissa. Tähän ei ole olemassa mitään yhtä ihmekonstia, vaan se on monien asioiden summa. Oleellisimpana nykyään on kuitenkin sivujen tarjoama sisältö ja hyödyllinen tieto.
 
Tätä ei pidä sekoittaa Google mainontaan, siinähän sivujen omistaja maksaa hakukoneelle jokaisesta klikkauksesta ja saa näin näkyvyyttä hakutulosten ensimmäisellä sivulla. Ja mitä enemmän on valmis maksamaan niin sitä paremman näkyvyyden sivujen omistaja saa. Tämän vuoksi Google mainonta hinta onkin monesti hyvin kallis suhteessa siihen kuinka paljon sillä saa kävijöitä sivuilleen. Toisaalta pitää muistaa, että nuo eivät ole mitä tahansa kävijöitä vaan nimenomaan niitä ihmisiä, jotka etsivät netistä tietoa, tuotetta tai palvelua, jota mainostaja tarjoaa.
 


 


 

     
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: China Hydrogen, chinahydrogen@chinahydrogen.org